Friday, May 09, 2014

Vaihtoehtoja

Aamun lehti tiesi kertoa, että Kokoomus ja Keskusta tukevat Rantakokkoa. Kovasti yksimieliseltä uutisoinnin mukaan vaikutti, vaikka tiedän, että kumpikaan ryhmistä ei aivan täysin yksimielinen ole. Maanantaiksi on suunniteltu ryhmäpuheenjohtajien palaveri, jossa oli tarkoitus käsitellä luottamusasiaa ja pohtia keinoja edetä ilman aloitteen tekemistä. Pitää pohtia uudelleen, onko näiden kanssa sitten mitään neuvoteltavaa.

Tämän hetken vaihtoehdot ovat:

a) aloite jätetään, vaikka sillä ei ole tarvittavaa 2/3 osan enemmistöä lopullisessa äänestyksessä. Ainakin tällöin asia on PAKKO käsitellä, eikä sitä yksikään voi lakaista maton alle.
b) aloitetta ei jätetä ja kerään ne hartiat, jotka minulla hallituksessa on apuna vaatimaan asioiden muuttumista. 7-6 nykytilan jatkumiselle tai 7-6 asioiden muuttumiselle. Nyt sitten varmaan punnitaan ne neuvottelukyvyt.
c) toteutetaan sekä a ja b

Tänään en tule kommentoimaan asiaa yhdellekään medialle. En myöskään vielä tiedä, kannattaako maanantaina kokoontua, kun kerran toisten mielestä mitään vikaa ei ole. Mistä siis neuvoteltaisiin?

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home