Friday, April 25, 2014

Typistys

Viime päivinä olen pohtinut paljon sitä, mihin kaupungin organisaatiouudistus oikein katosi. Tässä hetkessä on jäljellä ihmetys siitä, mitä marraskuun lopun ja huhtikuun lopun välillä on tapahtunut.

Tyhjää. Niin paljon tyhjää, jolle ei ole selitystä. Olen lukuisat kerrat kysynyt, missä ovat ne 11, joiden piti joulukussa päättyneen yt:n jälkeen olla lähtölistalla. Ei vastausta. Tai jos vastaus on saatu, on se ollut jotain mutinaa työstössä olevasta listasta. En usko tämän listan olemassa edes olevan.

Uskon kuitenkin, että tavoitteelliseen euromääräiseen säästöön, 1, 5 milj. euroa, päästään, sillä niin moni on jo matkalla lähtenyt uusiin haasteisiin. Tarkoituksena eivät ole missään vaiheessa olleen ensisijaisesti irtisanomiset, vaan säästöt.

On kuitenkin melko vaikea nähdä, mitä on tapahtunut kaiken päättämämme jälkeen. Lautakunnat ovat hyväkseneet kaaviot, jotka jo aiemmin olivat tiedossa. Typistyikö homma nyt siihen, että kaikki loput uudistukset haetaan suorittavan tason paikoista? Niin ei voi olla. Ei millään.

ps. Talousmies Honkanen on sydämistynyt demareille, kun vaadimme asioita hoidettavaksi hyvän hallinnon mukaan. Ilmeisesti hänelle on ok, jos mennään vähän rimaa hipoen. Terkkuja vaan, hymyillään, kun tavataan. ;)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home