Monday, August 05, 2013

Piirille uusi puheenjohtaja?

Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtaja Juuso Alatalo ilmoitti heinäkuussa, ettei hae jatkokautta piirin johdossa tulevan syksyn piirikokouksessa. Mieluusti olisin nähnyt Juuson vielä jatkokaudella, sillä piirin puheenjohtaja on viime vuosina vaihtunut tiuhaan. Toiminnanjohtaja saa aisaparikseen uuden puheenjohtajan neljättä kertaa kahdeksan vuoden aikana.

Juuson ilmoitus on poikinut minulle kyselyitä omasta tilanteestani ja minun on toivottu lähtevän mukaan kisaan piirin puheenjohtajuudesta. Kiitän kaikkia kyselyistä ja kannustuksesta, mutta en ole syksyllä käytettävissä piirin puheenjohtajaksi.

Piiri ansaitsee puheenjohtajan, joka pystyy antamaan piirin työhön täyden panoksensa. Omalta kohdaltani tämä ei vallitsevassa tilanteessa onnistu. Olen viime syksyn kunnallisvaalien jälkeen saanut vastuullisia luottamustehtäviä Salon kaupungissa, lisäksi puoluehallitustyöskentely jatkuu ainakin ensi kevääseen. Näiden tehtävien hoitaminen vaatii energiansa, aikansa ja panoksensa. Luoviminen äitiyden ja politiikan täyttämässä elämässä ei ole nykyisinkään aina helppoa, eikä aikani riittäisi enää näin vastuullisen tehtävän vastaanottamiseen. Ne tehtävät, joita saan hoitaa, haluan hoitaa kunnolla.

Toivon, että piiri saa syksyllä motivoituneen puheenjohtajan, joka jaksaa kiertää maakunnassa ja on valmis sitoutumaan työhön. Pelkkä titteli ei piirin puheenjohtajan paikka ole, työtäkin pitäisi tehdä.


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home