Wednesday, March 27, 2013

Listoja

Yleensä äänestyksen jälkeen toinen osapuoli tuntee voittaneensa. Maanantain kaupunginhallituksen jälkeen kukaan normaali ihminen ei voi iloita voitostaan. Jos iloitsee, niin silloin on kyllä joku päässä pahasti pielessä. En usko edes persujen iloitsevan, vaikka ay-liike ja sosialidemokraatit heille punainen vaate onkin.

Äyräväinen tylyttää demareita omassa blogissaan oikein olan takaa. Terkkuja vaan Tapsalle mutta en aio provosoitua ja anteeksi, jos olen joskus unohtanut tervehtiä.

He puuhaavat nyt omaa vaihtoehtoaan kaupungin talouden tervehdyttämiseksi. Blogissa ehdotettu veroprosentin nosto kesken vuoden ei ole mahdollinen, mutta muutoin odotan varsin mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. Itse asiassa toivon, että muutkin lomautusten puoltajat laativat listojaan. Jos vaikka löytäisimme sitten lopputulemana sellaisen esityksen, jonka kaikki voivat hyväksyä.

On kuitenkin turha kuvitella, että lomautuksista puhuminen olisi ohi. Sitä se ei tule olemaan vielä moneen vuoteen. Asialla on pitkäkantoisia vaikutuksia.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home