Tuesday, December 18, 2012

Kiitosten aika

On tullut aika kiittää kuluneesta valtuustokaudesta sekä kaikkia minuun uskoneita ja minulle neljä vuotta sitten äänensä antaneita että niitä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olen saanut tehdä työtä kuluneen kauden aikana. Sen sijaan, että kiittäisin jokaista erikseen salassa, haluan tehdä sen julkisesti.

Aivan aluksi kiitos perheelleni, sukulaisilleni ja Lindalle siitä, että olette auttaneet arjen pöyrityksessä. Ilman teitä kaikki olisi ollut paljon vaikeampaa.

Ensimmäisenä haluan kiittää omaa valtuustoryhmääni, joka on ollut varsin haastava toimintakenttä, mutta kaikessa mäkisyydessään varsin antoisa ja ihana porukka. Kaiketi on paikallaan kiittää Anteroa siitä, että sain kesken kauden jalkaani sinun saappaasi. Loppukausi sai tätä myötä varsin paljon mielenkiintoisia haasteita.

Lisäksi kiitos muiden valtuustoryhmien vetureille sekä virkamiehille rakentavasta yhteistyöstä.

Haluan myös nostaa esiin muutamia yksittäisiä henkilöitä, joiden ystävyydellä ja tuella on ollut valtava merkitys kuluvana kautena ja erityisesti kuluvana vuonna.

Katja: En aina muista kertoa, kuinka tärkeää ystävyytemme minulle on. Kiitos, että olet olemassa ja valaisemassa maailmaamme. Kiitos niistä monista yöllisistä maailmanparannuksista ja muista yhteisistä hetkistä. Tulkoon niitä monia lisää!

Jorma: jokaisella poliitikon alulla pitäisi olla kaltaisesi "kummisetä". Sparrauksesi on antanut valtavasti voimaa ja uutta osaamista.

Mikko: Kun maailma ei ole mallillaan, olet aina ollut tukemassa. Synkinkin päivä piristyy, kun olen saanut keskustella maailman menosta kanssasi.

Matti ja Saku: pusui ja halei. Kenen kanssa sitä taistelisi, jos teitä ei olisi?

Tästä lähdetään kohti ensi kauden haasteita. Pidetään yhteyttä ja jatketaan yhteistyöllä eteenpäin. Kulunut vuosi on ollut kaikessa raskaudessaan antoisa.

Rauhallista joulua ja mukavaa loppuvuotta Teille ihan kaikille!





0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home