Sunday, September 02, 2012

Kytkyjä

Todettakoon nyt aluksi, että pidän hyvänä ja tärkeänä, että poliitikkojen kytköksiä tutkitaan. Epäterveet tilanteet on kyettävä kitkemään pois, jotta päätöksenteko on avointa ja rehellistä.

SSS Asko Lehtonen oli päättänyt ruveta penkomaan likaisia salaliittoteorioita, joiden pahikseksi nousi sitten allekirjoittanut. Tosin muutama luottamustoimi oli jäänyt Lehtoselta noukkimatta. Kaikki nämä hurjat kytkökseni ovat olleet luettavissa myös omilta internet-sivuiltani, joten mitään uutta niissä ei pitäisi kenellekään olla. Askon kirjoitukseen oli kyllä eksynyt yksi nimi, jolla ei kytkyä TY:n ja kaupunginvaltuuston välillä oikeasti ole.

Salaliittoteoriat ovat mukavia, sillä myydäänhän niillä miljoonittain kirjoja ja elokuvia. On ikävä todeta, että paikallispolitiikka on tylsää, eikä salaliittoteorioita liiemmälti ole. Voisi tietysti alkaa tutkia valtuutettujen puhelinlokeja tietääkseen, kuka on tekemisissä kenenkin kanssa. Paljastan nyt yksityiskohtia, jotka saattavat järkyttää.

Puhelimeni muistista löytyy lukuisia puheluita Johanssonin Tatulle. Olemme varmasti näiden puheluiden aikana keksineet juonen jos toisenkin. Olemme Tatun kanssa verhonneet salaliittomme julkiseen nokitteluun, jottei kukaan arvaisi asian oikeaa tilaa.

Anttilan Jarkko soitteli eilen seitsemän jälkeen illalla ja jo soittoaika kertoo sen, ettei meillä ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Kävimme muuten tässä juurikin myös kaffekupposella Jarkon kanssa.Tämä salaliitto on verhottu julkiseen kahvitteluun, jottei kukaan arvaa mitään.

Sen lisäksi, että olen suhmuroinut Tatun ja Jarkon kanssa, olen viimeisen viikon aikana saanut tekstiviestejä omilta joukoilta. Lista nimistä on niin pitkä, että jääköön listaamatta. Mitäköhän salaisuuksia nekin viestit sisällään pitävät? Myös omien joukkojen kanssa liikumme

Kaikkineen Lehtosen kolumni muistutti minua siitä, kun viime kuntavaalien jälkeen lehti yritti löytää hämäryyksiä puolueiden vaalirahoituksesta. Suuri uutinen oli tuolloin Kristillisdemokraattien lahjoituksena saamat vaalinakit.



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home