Sunday, August 01, 2010

Tervessi lomalt

Olen viettänyt hieman lomaa. Arjessa se näkyy sillä, että siippa on kotona ja koko perhe on saanut muutaman viikon touhuilla yhdessä. Viikko olisi vielä lomaa jäljellä, tosin parin kokouksen siivittämänä.

Eilen vierailimme piirihallituksen kesäretken merkeissä Valkeakoskella Työväen musiikkitapahtumassa. Mukavan reissun kruunasivat sekä Kari Tapion että Chisun keikat. Enpä olisi tuotakaan lausetta uskonut kuunaan kirjoittavani. Molemmat artistit vetivät loistavan setin ja pakko on myöntää, että Chisu osui ja upposi.

Ennen starttia Valkeakoskelle vierailin piirimme teltalla Sauvon Elopäivillä. Harmillista on, että hyvin harva ehdokas tai tukiryhmä oli tietään Sauvoon löytänyt. Samaa ongelmaa on ollut muuallakin. Toivottavasti helteiden loppuminen tarkoittaisi myös toiminnan aktivoitumista.
Passiivisille ehdokkaille on kyllä todettava, että naaman ja ajatusten tunnetuksi tekemiseen kuluu aikaa kyllä enemmän kuin kuukausi. Ennen kaikkea teemme kuitenkin työtä yhteiseen pottiin.

Luojalle kiitos, en ole enää jatkanut Me Naiset-lehden tilausta. En ymmärrä, miten valtakunnan ykkösnaistenlehti voi edes vahingossa tehdä kahtena peräkkäisenä viikkona juttua kilpailevan puolueen eduskuntavaaliehdokkaista. Vaikka jutut käsittelivät ihan muuta kuin politiikkaa, on tällainen ilmainen mainonta hieman omituista.

1 Comments:

At 6:12 PM , Blogger Unknown said...

Onpas se harmi... Entäs jos olisikin ollut pari demarinaista haastattelussa. Olisiko silloinkin ollut huono naistenlehti, jota ei kannata tilata....

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home