Thursday, June 10, 2010

Valtuustoon, valtuustoon

Alan pikkuhiljaa päästä eroon vierotusoireistani, jotka ilmaantuivat, kun lakkasin tilaamasta paikallista ykköslehteämme. Olen puhtaasti puoluelehden ja nettiuutisoinnin varassa, mutta jotenkin sitä vaan onnistuu luovimaan. Sen sijaan, että aina tukehtuisin aamukahviini lehteä lukiessa, on aamukahvista tullut oikein mukava hetki.

Ensi maanantaina kokoontuu tämän kevään viimeinen kaupunginvaltuusto. Asialista on pitkä ja tärkeitä asioita on jälleen päätettävänä. Talousarviota tarkistetaan, tilinpäätökset hyväksytään ja päätetään liikelaitosten koroista. Kiinnostava ilta siis tiedossa. Lisäksi käsitellään taas kasapäin aloitevastauksia.

Yksi asia koskee myös itseäni. Olen pyytänyt valtuustolta eroa liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenyydestä. Aika on katoavaista ja koen, että hoitaakseen luottamustoimet kunnolla ja parhaansa mukaan, on myös ehdittävä riittävissä määrin perehtyä asioihin. Pelkkä kokouksissa istuminen on vain murto-osa luottamustoimesta. Ellei vuorokauteen äkkiä saada lisää tunteja, ei aikani riitä kaikkeen. Siksi tietynlainen priorisointi oli nyt tarpeen. Olen saanut merkittävän luottamusaseman puolueessa, mikä osaltaan vaikutti ratkaisuuni.


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home