Friday, May 07, 2010

Sihteerikkökö?

SDP:n puoluesihteerikilpa sai uutta virtaa keskiviikkona, kun YLE:n entinen toimitusjohtaja Mikael Jungner päätti lähteä mukaan. Olen iloinen Mikaelin päätöksestä. Keskiviikkoiltana katselin telkkarista Puoli Seitsemää, jossa Jungner oli vieraana. Olin lumoutunut. Uskon, että Mikalista saisimme oivan aisaparin Jutalle viemään demarit voittoon ensi vuoden eduskuntavaaleissa.

Keskustelut usean toverin kanssa osoittavat, että Jungnerilla on takanaan myös hyvä osa kentästä, mikä on puoluesihteerin tärkein tukijalka. Ari Korhonen on laittanut aluelle monia uudistushankkeita, joita toivon tulevan puoluesihteerin omalla panoksellaan jatkavan. Puoluetoimiston uudehkot rekrytoinnit Aslak ja Esa ovat oivia omalla paikallaan ja tuovat nyt tähän uudistustyöhön tarvittavaa jatkuvuutta. Vaikka olisin nähnyt Arin mielelläni jatkossa, on tyytyminen puoluesihteerin vaihtumiseen.

Puoluesihteerin ohella varapuheenjohtajista äänestettäneen. Nykyiset varapuheenjohtajat Kantola, Guzenina-Richardson ja Piia Viitanen ovat ilmoittaneet jatkohaluistaan. Lisäksi useita muita nimiä on mainittu. Jännityksellä odotetaan tapahtuvia käänteitä.


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home