Sunday, May 09, 2010

Marsseja ja viestikapuloita

Olen tänään viettänyt elämäni ensimmäistä äitienpäivää. Sen kunniaksi sain aamulla nukkua pitkään ja tehdä vielä aamulla ihanan pitkän kävelylenkin omassa rauhassa. Kiitos rakkaalle aviomiehelleni ja ihanalle pienelle pojalleni!

Viikonloppu on muutoinkin ollut vauhdikas. Eilen olimme jo kolmatta kertaa rollaattorimarssilla. Demareiden porukka Salossa kasvaa vuosi vuodelta, nyt meitä oli parisenkymmentä. Ilahduttavaa on, että muutkin lähtivät tällä kertaa paremmin mukaan tempaukseen. Vanhuksille päivästä on suunnaton ilo ja ainakin itse olen joka kerta saanut hyvän mielen tapahtumasta! Ulkoilemaan kun eivät ainakaan Kukonkallion vanhukset liiemmin pääse, siksi pienet ovat vanhainkodin henkilöstöresurssit.

Toisena eilispäivän tapahtumana oli Veteraanien haasteviesti. Joukkueemme sijoittui viidenneksi. Juoksu liukkaalla alustalla ilman piikkareita ei tosin ollut mikään nautinnollinen kokemus. Tosin en usko, että välineet tätä kisaa ratkaisivat. Kuulantyöntäjä pikaviestissä ei kai ole ihan normaalia?

Demarit olivat tällä kertaa liikeellä hieman vajain voimin, sillä ykkösnyrkki paranteli urheiluvammojaan. Onnittelut Keskustalle palkintosijasta! Ensi vuonna taas uusi kisa ja uudet kujeet. Muut valtuustoryhmät eivät sitten olleet vaivautuneet paikalle. Luulisi nyt neljä ihmistä löytyvän ainakin suurimmista ryhmistä. Reipasta mieltä ja hieman pilkettä silmäkulmassa tosin kaivattaisiin.

Seurasin ennen viestiä varsinaisia kisoja. Kyllä minut veti hieman hiljaiseksi, kun Ilmari Koppinen taivalsi omaa sadan metrin kisaansa sarjassa M90. Kunnioitettavaa, että urheilu-ura on jatkunut ja mies edelleen vedossa!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home