Thursday, March 11, 2010

Ehdolla puoluekokoukseen numerolla 21

Puoluekokouksen jäsenäänestyksen aika lähestyy. Tämän päivän Uutispäivä oli jo pullollaan mainoksia. Olkoon tämä omani.

Viime puoluekokouksessa SDP vaihtoi puheenjohtajaa ja uusi puheenjohtajamme Jutta Urpilainen sai jalkaansa jo fyysisestikin suuret saappaat. Jutta on kuitenkin selvinnyt työstään hyvin. Istuva puoluejohto ansaitsee jatkokauden, sillä heidän aloittamansa uudistustyö on hyvässä vauhdissa ja henkilövaihdokset saattaisivat horjuttaa tätä työtä huonoon suuntaan. Tosin voisin kyllä tukea toveri Kotin toivettakin.

Toivon Joensuun puoluekokouksen keskittyvän henkilöpelin sijaan ohjelmiin ja aloitteisiin, joita puoluekokoukselle onkin jätetty runsain mitoin. Eduskuntavaalit ovat jo ovella ja puoluekokouksesta on tultava ulos SDP, joka voittaa nuo vaalit. Muuhun meillä ei ole varaa. Puoluekokouksessa meidän pitää löytää yhteinen sävel. Vaaleja ei voiteta tai hävitä vain yhden henkilön vuoksi. Voittoon tarvitaan koko joukkueen panos, kaikkialla Suomessa.

Numerosta 21 hmmm... Siitä onkin huomattavasti vaikeampi keksiä sanoja.

Ace of Base: C'est la vie(Always 21)

21 on rapakon toisella puolella se ikä, kun saa virallisesti nauttia lasin viiniä.

Klo 21 alkavat useimmin televisiosta kaikkein parhaat ohjelmat.

21 Club on myös kuuluisa ravintola.

Wikipedia sanoo näin: "(kardinaaliluku) 21, roomalaisilla numeroilla merkittynä XXI, luku kahdenkymmenen ja kahdenkymmenenkahden välissä; vastaava järjestysluku: kahdeskymmenesensimmäinen"

Black Jacikissa pelataan maagiseen lukuun 21

Kaikki Varsinais-Suomalaiset demarit muistakaa äänestää!!


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home