Tuesday, February 02, 2010

Konsultteja on maailma täynnä

Kaupungissa kuuluu taas kummia. Turvallisuussuunnitelmaa laatinut työryhmä on saanut työnsä valmiiksi ja nyt ollaan taas ottamassa konsultti vastaamaan asioiden käytännön toteutuksesta. Muutosjohtaja Hermunen olisi aiemmin työryhmään sihteerin, jonka hallitus kaatoi, koska Hermusen todettiin kykenevän tekemään työ omin voiminkin. Mutta että konsultti!!!

Näitä konsultteja tuntuu Salossa olevan enemmän kuin kylliksi. Johtamisjärjestelmästä vastaavalle konsultille menee kymmeniä tuhansia ja ainakin kehitysvammapalveluissa on konsultti, joka selvittää nyt tilannetta.

On käsittämätöntä, ettei liki neljän tuhannen työntekijän joukosta löydy muka pätevää ihmistä tekemään näitä hommia. Koko johtoporras pitää uudelleen kouluttaa, tarvitaan avuksi konsultteja käytännön työhön, jonka varmasti suorittavassakin portaassa henkilökunta osaisi, jos heille se mahdollisuus annettaisiin ja muutoinkin tuhlataan työpäiviä joutavan päiväiseen.

Ratkeaako Salon työttömyyden hoito sillä, että kovapalkkaiset istuvat sikari suussa kabinetissa vai sillä, että tartutaan toimeen ja tehdään asialle jotain??

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home