Friday, February 05, 2010

Kohti puoluekokousta ja vähän muuta

Keskiviikkona nimettiin Varsinais-Suomen ehdokkaat puoluekokousedustajista käytävään jäsenäänestykseen. Salon Työväenyhdistys nimesi neljä ehdokasta: allekirjoittaneen, Demarinuorten puheenjohtaja Kaisa Palohongan, kaupunginvaltuutettu Saku Nikkasen sekä aktiivisen seurakunta- ja järjestömiehen Kimmo Tuomisen. Lisäksi nykyisestä Salon kaupungista on nimetty Simo Paassilta(Halikon Märynummen sd.) sekä Jukka Kangasniemi(Keski-Perniön Ty) ja Markku Lahti(Ty Runko). Kaksi salolaista, Jari Virtanen ja Heini Siikanen, on nimetty myös turkulaisen yhdistyksen toimesta. Toivon meille kaikille parhainta onnea maaliskuussa käytävään jäsenäänestykseen!

***********

Kuulin juuri hämmentävän kommentin jälkiviisaissa. Demarit on kuulemma keski-ikäisten miesten puolue. Hmmm... Katja, minä ja Kaisa tuskin käymme keski-ikäisistä miehistä. Sinne tuskin voidaan kategorioida puolueen puheenjohtajistostakaan muita kuin yksi. Kommentti perustui siihen, että Heinäluoma nostettiin puolueessa jälleen eturiviin.

Olen sulatellut ryhmäjohtajan vaihdosta maanantaista lähtien. Aika näyttää millainen ratkaisu oli, mutta näin äkkiseltään voi olla, että kaksi metriä miestä on katu-uskottavampi kuin sataseitkyt senttiä naista. Mene ja tiedä. Tuntuu kuitenkin olevan, että nuoren ja miksei vähän vanhemmankin naisen pitää olla vähintään kolme kertaa yhtä hyvä kuin miesten. Se siitä tasa-arvosta, jolle ei eräiden tahojen mukaan ole enää tilausta. Sitä ei tarvita mihinkään, koska se johtaa tasapäistämiseen(kommentti poimittu Salon strategiatyönseminaarista).

***********

Eilinen aiheutti blogissa melkoisen kävijäpiikin. Hämmennyin. Ja epätietoisille tiedoksi, etten suinkaan kaupunginjohtajaan kohdistuvassa kirjoituksessa vastustanut kaupungintaloa, vaan viittasin myös Rantakokon itsensä sanomaan, jossa hän totesi nykyisten tilojen olevan nolot imagolle. Kaupungintalolle on kyllä tarpeensa, nykyisestä tippuu kohta sisäkatto.

***********

Vietämme huomenna Rikon nimipäivää. Hänelle ei vielä löydy omaa päiväänsä kalenterista, koska nimeä on Suomessa kuutisenkymmentä. Rikun päivä sopii tähän tarkoitukseen kuitenkin mainiosti.

***********


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home