Wednesday, January 13, 2010

Pikapikapika

Kävelin tuossa mukavan lenkin vaunuilla. Kaunista on edelleen.

Uutena vuotena tein yhden lupauksen. En syö karkkia ennen syntymäpäivääni. So far, so good. Ollaanhan jo tammikuun puolessa välissä ja enää kolme kuukautta syntymäpäivään. Lisäksi olen luvannut kunnioittaa täyteen tulevaa kolmeakymmentä muuttamalla elämäntapani. Saas nährä.

Alkuvuosi on ollut kokousten osalta aika hiljainen, mikä on antanut loistavan tilaisuuden kunnon lomaan. Aika pojan kanssa kuluu siivillä ja kohta on mietittävä tulevaisuuteen. Huomenna on ensimmäinen joukkoliikennetyöryhmän kokous. Materiaali odottaa tulostimessa aikaa parempaa, joka toivottavasti koittaa vielä tänään. Muuten tulee kiire. Joo, joo, olen ollut vähän laiska.

En ole käynyt koneellakaan läheskään niin ahkerasti kuin syksyllä. Nyt tosin kaikenkarvaiset toimintakertomukset ja kalenterit odottavat tekijäänsä. Niihin päästään, kunhan saan taas tämän viikon järjestykseen. Järjestötoiminta tuntuu olevan jatkuvaa suunnitelmien tai kertomusten tekemistä, ainakin puheenjohtajalle. En valita. Valmistelutyö on mukavaa.

Ciao!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home