Friday, January 22, 2010

Harhalaukauksia

Kuluvan viikon maanantaina kaupunginvaltuuston kokouksessa pidettiin kyselytunti. SDP:n valtuustoryhmän pj Antero Leppänen esitti kaupunginjohtajalle kaksi erillistä kysymystä liittyen työttömyyteen ja Salon rakennemuutosrahoihin.

Kaupunginjohtaja Rantakokko suhtautui kysymyksiin sellaisella ylimielisyydellä, että mieleen tulee kiinnostaako herraa mikään muu kuin hienompi norsunluutorni uudessa kaupungintalossa ja kymppitonnin kuukausipalkka. Kaupunginjohtaja on hevosmiesten tietotoimiston mukaan jopa todennut, ettei työttömyys huutamalla parane. Tuskin sillä, mutta tuskin myöskään asiasta vaikenemalla ja asiat ylimielisyydellä kuittaamalla.

Kiinnostaako kovapalkkaista kaupunginjohtajaa työttömyys muussa kuin verotulojen vähenemisen muodossa? Ovatko inhimillinen hätä ja kasvavat toimeentulotukiasiakkaat hänelle missään arvossa? Maanantaisen perusteella tuskin ovat. Kaupunginjohtajaa kiinnostaa lähinnä istuttaa kovapalkkaista johtoa koulutuksissa, matkustella Vietnamiin hankkimaan uutta työvoimaa ja elää omassa haavemaailmassaan. Onko esimies, joka ei tervehdi alaisiaan kovin hyvä esimies kuitenkaan?

Rantakokko on kuluvan valtuustokauden päätöksistä pahin harhalaukaus. Luojalle kiitos, että olemme häntä vastaan aikanaan äänestäneet. Poliittinen vastuu kaupunginjohtajasta kuuluu Kepulle ja Kokoomukselle. Saloon olisi varmasti ollut saatavilla saappaat täyttävä todellinen ammattilainenkin.

1 Comments:

At 4:17 AM , Anonymous Anonymous said...

Sama vanha kalina demareilta.Kun muuta ajankohtaista ei ole, niin haukutaanpa kaupunginjohtajaa!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home