Friday, October 30, 2009

Tajunnan virtaa

Päätin näin perjantai-illan ratoksi kirjoitella hieman tajunnan virtaa.

Olen huolestuttavasti jäänyt koukkuun BB:iin. Se tulee katsottua joka jumalan päivä, enkä oikeasti edes arvosta ohjelmaa yhtään. Kaiketi toisten elämän tirkistelyssä sitten joku mielenkiinto on.

Tänä viikonloppuna on Halloween. En ymmärrä kyseisen juhlan saamaa jalansijaa Suomessa. Minusta se ei sovi tänne ollenkaan. Vähiten juhlan suhteen ymmärrystä saa, että nykyään suomalaislapset kiertävät kuulemma ovelta ovelle "karkki vai kepponen"-hengessä. Eikös pääsiäisajan trullit ole ihan riittävästi? Onko Amerikka taivas?

Huumorilla pärjää kummasti eteenpäin elämässä. Viime aikoina on tullut vastaan tilanteita, joista ei ilman huumoria olisi selvinnyt ollenkaan eteenpäin. Viimeksi eilen. Onneksi sitä osaa nauraa itselleen. Tässä on kuitenkin se sääntö, että vaikka itse nauran ja vitsailen omien mokieni ominaisuuksieni kustannuksella, niin muilta se on kielletty. Ainakin, kunnes olen itse täysin sinut asian kanssa.

Syksy on tullut silloin, kun sytytän ensimmäiset kynttilät. Se päivä on tänään. Oleskelukerroksessamme on kynttilöitä vaikka millä mitalla. Ihanaa!

Ja lopuksi viikonlopun toivotukset kaikille!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home