Monday, June 08, 2009

Illan viimeiset

Kirjoitan tänään jo toista kertaa. Pari akuuttia asiaa, jotka haluan sanoa.

Ensin rakas paikallislehtemme SSS. Toimittaja soitti tänä aamuna joskus kymmenen korvissa ja kyseli EU-vaalimietteitä. Vastasin siihen sitten, että äänestysprosentti oli iso pettymys. Tulevia vaaleja ajatellen olisi hyvä lisätä ehdokaslistojen alueellista kattavuutta, jotta kansalla olisi tuttuja nimiä, joita äänestää. Olen edelleen sitä mieltä, että oma listamme oli monella tapaa hyvä ja kattava, mutta alueellinen edustavuus oli luvattoman huono. Pääkaupunkiseutu korostui aivan liikaa. Onhan siellä paljon ihmisiä, muttei sentään puolta koko maan väestöstä.

En olisi uskonut tätä sanovani, mutta minulla on ikävä Vähäsiltaa. Lehden linja on uuden päätoimittajan myötä muuttunut entistä oikeammalle. Kuuleman mukaan jutut tehdään noudattaen tasavertaisia periaatteita. My ass, yhtä demari-juttua kohden pitää tehdä ainakin viisi kokkareista. Näin se menee, näin se lähtee ja näin se käy.

**************
Salon kaupungin johtava virkamiehistö on linjaltaan hyytävän kylmää. Linja on ajaa alas kaikki pientä ihmistä lähellä oleva ja periä jäljelle jääneistä palveluista roimat maksut. Olisiko hallintosäännön tarkistamisen paikka ja vallan ottaminen takaisin luottamushenkilöille nyt ajankohtaista? Inhimillisyyttä saa muutaman johtajan persoonasta suurennuslasilla etsiä!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home