Sunday, May 31, 2009

Onnen hetkiä

Jippii!!! Raskausaika alkaa olla lopuillaan. Siitä todisteena sain eilen syötyä punaista lihaa ensimmäistä kertaa lokakuun jälkeen ilman pakollista kumartumista vessaan. Ja että maistuikin hyvälle. On ollut hieman kummallista olla niin pitkään lähes kokonaan ilman punaista lihaa. Varsinkin, kun se on lähes ainoa raudan lähde, joka suostuu elimistööni imeytymään. Tosin kasvis-kana-kala-painotteisella ruokavaliolla on puolensa ja se on varmaan tullut suurinpiirtein pysyväksi ruokavalioksi.

Toinen hyvä puoli tällä loppusuoralla on se, että pääsen tästä mahasta eroon jotakuinkin kuukauden sisällä. Kuumuus ei ole paras ystäväni juuri nyt. Todellista nautiskelua tämä raskaus on ollut vasta viimeiset kolme viikkoa, siihen saakka voin vaihtelevasti todella huonosti.

****************

Eilen Salon torilla oli pari-kolmesataapäinen soppajono eurovaaliehdokas Pilvi Torstin vieraillessa kaupungissa. Pilvi tarttui soppakauhaan ja Katjan kanssa hymyssä suin tarjoilivat keittoa kaupunkilaisille. Kaikinpuolin onnistunut tilaisuus.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home