Sunday, February 22, 2009

Lomat on nyt sitten lusittu. Ensin viikon mittainen talvi(hää)loma ja sen jälkeen vielä muutaman päivän sairausloma. Nyt toivon vain, että olo on ei tästä enää pahene. Muuten ollaan taas osastolla letkussa. Vauva tuntuu aiheuttavan kohtuuttaman paljon pahoinvointia edelleen. Onneksi kaikki on sen arvoista, kunhan syntymä vihdoin kesällä koittaa.

Viime lauantaina oli siis kauan odotettu hääpäivä, joka sujui ilman ennakkoon pelkäämiäni kommelluksia. Suomessa on lauantain jälkeen kaksikymmentä Karnistoa, kun sulhokin keskustelujen jälkeen päätti muuttaa nimensä. Pappikin kehui rohkeasta valinnasta. Häälahjaksi tuli mm. sirkkeli ja kirves sekä lukuisa määrä astioita. Ikimuistoinen päivä!

Käväisimme viime viikolla ensimmäistä kertaa vaunukaupassa vakoilemassa. Hirvittää, miten jumalattomia hintoja vaunuista saa maksaa. Tosin pappa on niin innoissaan pienestä, että on luvannut ko. kuljetuskaluston meille hankkia. Mutta 850€ on mielestäni aika kohtuuton summa. Parin viikon päästä suuntaamme isommille markkinoille katsastamaan toisia vaihtoehtoja.

Nyt taidan vetäytyä nauttimaan viimeisestä illasta ennen paluuta arkeen.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home