Monday, January 19, 2009

Kevään kiireet

Kevään aikataulusta näyttää tulevan tiukka. Kunnallistoimikunnan puheenjohtajan tehtävien hoito, valtuustotyöskentelyn opettelu sekä myös alkava lautakuntatyöskentely takaavat sen, ettei vapaa-ajan aktiviteeteista tule pulaa. Helmikuussa koittaa myös henkilökohtainen suuri päiväni, kun marssit kajahtavat Uskelan kirkossa. Kesäkuussa perheemme saa uuden jäsenen.

Häiden järjestäminen olisi helpolla kokopäivätyötä. Eilinen aamu vietettiin sulhasen kanssa askarrellen. Toki jonkinmoista valitusta kuului sen tiimoilta, että askartelu piti aloittaa aamukahvin lomassa. Valmista saatiinkin monesta asiasta ja päivällä käväistiin sitten tapaamassa pitopalvelua. Olen erittäin tyytyväinen valintaamme, sillä laadusta ja palvelusta voin nyt olla aivan varma. Hääpukukin mahtuu edelleen päälle, vaikka masuasukki yrittääkin tehdä kaikkensa asian muuttamiseksi. Illansuussa olikin sitten kunnallistoimikunnan ja valtuustoryhmän aika.

Ensimmäinen kunnallistoimikunnan kokous kuluneella viikolla jännitti minua aika tavalla. Vaikka olen elämässäni vetänyt monia kokouksia, eivät kunnallisjärjestön puheenjohtajan saappaat ole kovin pienet. Pöydän ympärillä istui toinen toistaan kokeneempia herrasmiehiä. Siinä minä sitten puolta nuorempana ja kokemattomampana istuin pöydän päässä nuija kädessä. Kokous sujui kuitenkin mielestäni hyvin ja toimin kenties kuitenkin parhaiten omissa kengissäni. Kunnallistoimikunta tulee kuluvan kaksivuotiskauden aikana pitämään kokouksia myös muualla kuin keskustan punaisen Talon suojissa.

Valtuustoryhmän kokoukset ovat varmasti yksi parhaita kokouksia koko kentässä. Kenen tahansa, joka epäilee demareiden päätösten olevan isojen poikien sanelemia, voisi yllättyä positiivisesti vilkkaasta keskustelusta. Samoin voisi tulla vierailemaan puolueosaston kokoukseen, jossa keskustelu viime torstainakin kävi erityisen vilkkaana. Uusia kasvoja on kunnallisvaalien jälkeen näkynyt ilahduttavan paljon mukana toiminnassa.

Lautakunnat pitävät ensimmäisen kokouksensa tammikuun aikana. Liikunta- ja nuorisolautakunta kokoontuu ensimmäisen kerran keskiviikkona. Odotan tilaisuutta innolla. Lautakuntaan on tulossa paljon uusia kasvoja. Viime kaudelta voin sanoa, että lautakunta on ollut sopuisa ja toiminut hyvässä hengessä. Toivottavasti sama meno jatkuu uudessakin Salossa.

Ulkona näyttää satavan lunta. Toivottavasti se säilyy helmikuuhun asti!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home