Wednesday, November 12, 2008

Olipa kerran

Maanantain valtuuston kokous oli meille odotetun kaltainen. Rantakokko valittiin kaupunginjohtajaksi ja hallituspaikat jaettiin ilman äänestystä niin, että hallitukseen tulivat myös Vihreät ja Vasemmistoliitto. Nyt saa uusi kaupunginjohtaja todistaa pätevyytensä. Ainakaan minä en ole niistä ansioista kovinkaan vakuuttunut.

Paikallinen sanomalehti lyttää taas Demarit ja Keskustan. Ei mitään hyvää sanottavaa päätoimittajalla. Olisi kaiketi mielenkiintoista tietää, miten sujuvasti ja selkeästi menivät Kokoomuksen vastaavat valinnat. SDP on ainakin ollut valinnoissaan kautta ”järjestökoneiston” täysin yksimielinen. Pistäkää paremmaksi.

***************

Salon kaupunki haluaa olla viherkaupunki. Ilmeisesti kaikilla tasoilla ei ole oikein ymmärretty vihreyden merkitystä. Se on muutakin kuin keskustaajamaa ympäröivä maaseutu. Kovinkaan ystävällisesti ei kaupungissamme suhtauduta esimerkiksi LED-valaistukseen. Luojan kiitos, edes sivistystoimessa tämän valaistustekniikan salat ymmärretään.

***************

Perniöntien liikenneympyrä on valmistunut poliisilaitoksen kulmalle. En tiedä, itkeäkö vaiko nauraa. Liikenne on ennennäkemättömästi tukkeessa joka ikinen aamu ja kaikista suunnista. Toisen kaistan poistaminen Perniöntieltä ei tainnut olla kovinkaan fiksu veto. Nyt liikenne ei suju ollenkaan. Jos tähän pyrittiin, niin onnittelut. Mutta jos ei, niin korjatkaa tilanne ja vähän äkkiä! Ehkä tämä tekee Salosta suurkaupungin – ruuhkahan se olla pitää.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home