Monday, October 20, 2008

Positiivista palautetta ja vaalirahoitusta

Tänään aamulla sain iloisen sähköpostin. Tai siis se posti sai minut hyvälle tuulelle. Eräs entinen luokkatoverini oli lähettänyt minulle positiivista palautetta. Hymy nousi korviin. Taas tajusin, miksi olen tähän kaikkeen ryhtynyt. Kiitos siis mukavista sanoistasi!

Pääosin palaute on muutoinkin ollut positiivista koko tähänastisesta toiminnastani. Muutama kriittinen soraääni kuuluu joukkoon ja kaikki palaute tulee ottaa avoimesti vastaan. Vain siten voi omassa toiminnassaan kehittyä. Sama koskee mitä tahansa elämän alaa.

Vaalirahoitusasia on nostanut päätään jatkuvasti tämän vaalityön aikana. Varsinkin perussuomalaiset tuntuvat kuvittelevan, että kaikki suurten puolueiden vaalirahoitus tulee kunnalta tai valtiolta. Tiedoksi vain teille, että näin ei todellakaan ole. Yhdistymissopimuksen raha ei ollut vaalirahaa ja tämän me kyllä tiedämme. Meillä on olemassa omaakin varainhankintaa. En käsitä, miten joku kuvittelee, että puolueilla ei olisi omaa varainhankintaa ollenkaan. Ikään kuin tässä toimittaisiin pyhällä hengellä. Varmaan he sitten toimivatkin.

Itse maksan omat ilmoitteluni aivan omasta(ja vähän mieheni) kukkarosta. Kunnallisjärjestö järjestää yhteismainokset sekä tuki omien korttien hankintaa. Kortit hankittiin jokaiselle ehdokkaalle. Perusyhdistyksen tuki on vastaava. Yhteissummaa en pysty sanomaan, koska voin vain arvailla, kuinka paljon suuret lehtimainokset maksavat. Pienetkin ovat superkalliita. Summa asettunee kuitenkin noin 50 euroon.

Viimeinen puristus vaaleja kohti alkaa nyt. Viikonloppuna on vielä jäljellä muutama tapahtuma ja sunnuntain suurena päivänä istun Alhaisten koululla vaalilautakunnassa. Voimia ja jaksamista kaikille vaalikentillä!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home