Friday, October 03, 2008

Oppia ikä kaikki

Vaalien alla olen oppinut mm. seuraavaa

1. Kaikki Salossa ehdokkaita asettavat puolueet eivät harjoita puoluetoimintaa, vaan osa on joukko yhteenliittyneitä ihmisiä.

2. Jos maailmanrauha joskus tulee, niin sen rakentavat naiset.

3. Samassa lauseessa voi sanoa: " Yhteiskunta ei voi huolehtia ihmisistä, sillä jokainen on vastuussa omasta elämästään, mutta heikoimmista pitää huolehtia."(Eikö mitään ristiriitaa? Vaikka vapaaehtoista yhteisöllisyyttä ja inhimillisyyttä tarvitaankin, niin eikö juuri yhteiskunta huolehdi heikommassa asemassa olevista?)

4. Yhteiskunnallisen tuen lisääminen tarkoittaa, joillekin tahoille, automaattisesti byrokratian ja järjestelmien luomista.

5. Kaikki kunnan palveluksessa olevat työntekijät ovat SDP:n jäseniä tai ainakin kannattajia tai ainakin näin voidaan eräiden tahojen puheiden perusteella olettaa.

6. Sama tajho kuin edellä olettaa ilmeisesti, että uuden kaupungintalon tiloihin päästäkseen vaaditaan puolueemme jäsenkirja.

7. Me sosialidemokraatit emme ole ihmisiä, vaan luultavasti sitten järjestelmä.

8. Kyynisyys ja katkeruus ei voi viedä kamalan pitkälle.

9. Pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta = kaikille yhteiset peruskoulut, terveyskeskukset, sairaalat, äänioikeus, tasa-arvo = järjestelmä = sosialidemokratian sadan vuoden takaiset unelmat. Mitä jää jäljelle, jos järjestelmää ei enää ole?

10. En enää provosoidu niin helposti.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home