Monday, September 08, 2008

Vettä ja lokaa

Viikonloppuna vietettiin Salo-päivää. Itselläni päivä alkoi ensin Raisiossa, jossa kävin avaamassa kunnallisvaalikoulutusta. Sieltä Saloon Työväentalolle avoimien ovien päivään. Ihmisiä oli käynyt tasaisena virtana koko päivän. Minä tosin vietin suurimman osan aikaa askarrellen illan toritapahtumaan varten.

Torilla oli aika hulina käynnissä, kun saavuimme sinne neljäksi. Porukkaa riitti jonoksi asti odottamassa ilmapalloja, joita jaettiin siihen saakka, kunnes kaasupullo ilmoitti tyhjenneensä. Torilla kyseltiin ihmisten unelmia ja veikkailtiin vaalitulosta. Tunnelma oli hyvä ja itse ainakin kävin mielenkiintoisia keskusteluja. Sade alkoi ikävästi kesken kaiken toritapahtumaa, mutta ei se ainakaa omaa vaalitunnelmaani latistanut.

Meidät on muiden puolueiden tiimoilta leimattu Salossa ensin terroristeiksi, sitten tosikoiksi ja vaaliohjelmammekin on kuulemma vanhojen partojen tekemä. Hyvälle huumorille nauretaan, mutta rimanalitukset saa ottaa hieman vakavasti. Mitä tulee vaaliohjelmaamme, niin ohjelmaa on ollut työstämässä koko joukko eri ikäisiä miehiä ja naisia. Meille kaikille ikäihmisten asiat ovat tärkeitä, jopa meille nuorillekin. Tämä voi tietysti olla yllätys eräille tahoille, jotka eivät niistä välitä. En ymmärrä lainkaan sitä logiikkaa, että vain iäkkäämmät voisivat olla kiinnostuneita vanhuspalveluista. Kyllä arvokkaan vanhuuden turvaaminen on meidän kaikkien asia!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home