Friday, September 19, 2008

Poliittinen tilannekatsaus

Keskustan puoluesihteeri Korhonen tekee taas omia ulostuloja. Niin kuin aina ennenkin. Onneksi meidän Korhosemme ei sorru vastaavanlaisiin ylilyönteihin vastoin puolueen linjoja. Keskustan oikea käsi ei tiedä, mitä vasen puuhaa. Tuttua muualtakin.


Eilisen vaalitentin aikana kiinnitin huomiota siihen, että pienten puolueiden edustajille ei annettu taaskaan puheenvuoroja. Tosin Urpilainenkin sai taistella omistaan. Vanhanen ehti kertaamaan omat teesinsä moneen otteeseen keskustelun aikana.


Kävin tällä viikolla vastaamassa YLE:n vaalikoneen kysymyksiin. Metkoja kysymyksiä. Vastakkain oli aseteltu niin peruskoulu ja terveydenhuolto kuin ympäristö ja työllisyys. Tällaisia vastakkainasetteluja en voi ymmärtää. Varmaan joku repii vastauksestani nyt vaikutelman, että terveydenhuolto on yksityistettävä. Kysymykset ovat huonosti aseteltuja ja piste. Ja mediahan on puolueeton.


SSS kannustaa salolaisia äänestämään, mutta hieman kummallisella tavalla. Minä ainakin olen mukana vaaleissa ilman pyssyä, enkä ajattele äänestäjiä karjana.


Yhdysvalloissa velloo kriisi kriisin perään. Presidentinvaalit tuntuvat jähmettävän koko maailman tilanteen, vaikka siellä yksi uhoaakin jopa sodan mahdollisuutta Venäjän kanssa. Palinin valinta varapresidenttiehdokkaaksi naisten äänien vuoksi, oli kyllä todellista naisten aliarviointia. Obaman voittoa odotellessa…


Salon kunnallisvaaliehdokkaat tulivat julki 16.9. Mitä siihen voi sanoa? Kepun lista ei ole täysi ja vajaallakin listalla on monen ehdokkaan perässä sit. Kokoomuksen lista ovat täysi. No comments, koska muutoin avautuisin ehkä liikaa. SDP:llä on hyvä ja monipuolinen lista. Kohti vaalivoittoa!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home