Friday, August 22, 2008

Vaalihuumeessa

Olen ihan innoissani lähestyvistä vaaleista! Tunnen olevani täynnä energiaa ja valmis vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin. Palan halusta lähteä kiertämään tapahtumia ja tavata ihmisiä. Viimeisen kolmen vuoden aikana(palasin vaihtovuodelta elokussa 2005) tämä tunne on vallannut minut useasti. Aivan upeaa! Eniten se ehkä tuli esiin Katjan kampanjan aikana, kun hän itse oli niin mielettömän innostunut ja iloinen, aina, ollessamme missä tahansa. Se tarttuu.

Sosialidemokraatteja lytätään koko ajan kaikkialla, joten vaalityö on meille haasteellista. Olemme saaneet ensimmäisenä suurena puolueena listan täyteen syksyn kunnallisvaaleihin. SSS uutisoi, että kaikilla on vaikeuksia. Eilen muutaman toverin kanssa keskustellessamme totesimme, että eihän se nyt niin kovin suuri vaikeus ole, jos lista on täynnä kuukautta ennen viimeistä jättöpäivää. Miksi mitäkin nimittää.

Vaalityö sai kunnollisen startin, kun puoluejohto vieraili Salossa. Ihmisiä oli torilla jonoksi asti. Upeaa! Myös ehdokkaat olivat löytäneet tiensä ihmisten pariin. Yksi vaalityön helmiä ovat ne tilanteet, joissa puolueet vieri vieressä levittävät sanomaansa. Ihmiset saattavat käydä keskusteluja useiden ehdokkaiden kanssa. Näitä liikkuvia äänestäjiä on nykyään enenevässä määrin. Persoona ratkaisee ainakin kuntavaaleissa hyvinkin paljon.

Tästä on hyvä lähteä eteenpäin, ympäri seutukuntaa!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home