Wednesday, August 27, 2008

Kisa tiivistyy ennen kuin ratkeaa

Huomenna selviää, saako piiri salolaisen puheenjohtajan. Ehdolla ovat allekirjoittaneen lisäksi turkulainen Mika Maaskola ja lietolainen Kristiina Vihavainen. Maaskola on turkulainen kaupunginvaltuutettu ja joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja. Vihavainen puolestaan hoitaa kunnallisia luottamustehtäviä Liedossa.

Alkuasetelma on mielenkiintoinen. Äkkiseltään ajateltuna Maaskolalla on turkulaisten keskuudessa paras tunnettuus, joka saattaa ratkaista kisan ihan suorilta. Ainakin Naantalin Mikko Rönnholm pitää Maaskolaa ehdottomana ennakkosuosikkina ja vahvimpana ehdokkaana uudeksi puheenjohtajaksi.

Allekirjoittanut ei voi kerskua äärettömällä kokemuksellaan, koska se ei vielä sellainen ole. Olen vasta 28-vuotias ja ikääni nähden mielestäni jo kokenut toimija puolueessa. Oma kokemukseni tulee pääosin muualta kuin kunnallisista luottamustehtävistä: Salon työväenyhdistyksen, opiskelijayhdistyksen, tuutoroinnin ja valmentamisen kautta. Monipuolinen perusjärjestötyö antaa pohjan sille, että voi olla ehdolla vaativampiinkin tehtäviin. Kipinä tehdä politiikkaa on vahva ja aate vie minua eteenpäin.

Huomenna nähdään!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home