Wednesday, July 09, 2008

Kiinnostaako? No tottakai!

Sain äsken puhelun Salon Seudun Sanomien politiikan toimittalta. Kysymys oli yksinkertainen: kiinnostaako piirin puheenjohtajuus nyt, kun Ari Korhonen jättää paikkansa? Tottakai kiinnostaa. Valehtelisin, jos väittäisin muuta. Eri asia sitten on, olenko asiassa lopullisen päätöksen tehnyt.
Paikka on haasteellinen ja vaativa, eivätkä Arin saappaat ole kovinkaan pienet täyttää. Lisähaastetta toisi se, että asun jossain muualla kuin Turussa. Tätä en kuitenkaan lue heikkoudekseni, sillä kotikaupunki ei saa olla itseisarvo näitä asioita miettiessä.
Suuremman painoarvon laitan henkilön ajatuksille ja mielipiteille sekä siihen, miten ne kohtaavat puolueen uuden elämän. Persoona ratkaisee.
Oma poliittinen kokemukseni on verraten lyhyt ja tiedän, että monta valmiimpaa vaihtoehtoa on olemassa. Keitä he ovat, sitä en tiedä. Tosin, jos itse koen olevani tehtävään valmis, se olkoon päätöksenteon pohjana. Viimeinen kaksi vuotta on ollut itselleni kasvun aikaa. Olen kasvanut siitä ujosta takarivin kokouskävijästä lähes joka kokouksessa mielipiteensä sanovaksi, itsevarmemmaksi. Sivusta seuraten on omille mielipiteille ja käsityksille ollut aikaa kasvaa. Hyvä niin. Elämä on jatkuvaa kasvamista ja oppimista. Mitään ei saa, ellei yritä ja halua. En ole ihan varma, olenko samaa mieltä sananlaskun kanssa, että vaatimattomuus kaunistaa. Ehkä joskus, ei aina.
Puhelu SSS:n toimituksesta tuli pienoisena yllätyksenä, sillä en ole omaa päätöstäni loppuun miettinyt. Monia asioita on otettava huomioon ja niitä tässä vielä itsekseni punnitsen.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home