Wednesday, April 02, 2008

Media myllerrystä ja äänestyksen tuloksia

Se sitten tapahtui. Media sai kuin saikin pyöritettyä asiat siihen hanttiin, että Kanerva pakon edessä joutui eroamaan. Toimihan Ike tosin väärin ja harkitsemattomasti, mutta olisi voinut pelastaa kasvonsa puhumalla alusta alkaen totta.
Tämän jälkeen on medialla aina vain helpompaa ajaa asiat tähän pisteeseen, mikä taas johtaa siihen, että kohta meillä on harmaita ja tylsiä ministereitä hallitus täynnä. Eihän meistä kukaan ihan pulmunen ole, eihän?
Lehdissä on pyöritelty kevään aikana Vanhasen Ruusus-kohua, Kanervan tekstiviestejä ja eduskunnassa esiintyvää häirintää koskevaa juttuaineistoa. Tällainen syö auttamatta politiikan uskottavuutta. Eikö niilläkään muuta tekemistä ole? Siis ministereillä. Käydään käräjöimässä ja viestitellään tanssitytöille. Kyllä siellä eduskunnassa tehdään ihan oikeasti työtä kansan asioiden hoitamiseksi. On vaan todellinen asia hukkunut hölynpölyn alla.
Minä ainakin haluaisin antaa kaikille edustajille työrauhan, jotta ne asiat oikeasti tulee hoidetuksi.

*******


Sitten vähän mukavampaan aiheeseen. Tulin valituksi puoluekokoukseen. Sijalla 12, joka mielestäni ole kiitettävä suoritus huomioon ottaen, ketkä kaikki siinä edellä olivat. Joten kohti Hämeenlinnaa ollaan matkalla.
Puheenjohtajakysymys on edelleen auki, vaikka facebookissa kuulunkin Jutta Urpilaisen tukiryhmään. Urpilainen on tällä hetkellä vahvin vaihtoehto. Lopullisen päätöksen teen kuultuani kaikkia ehdokkaita ja nähtyäni, ketkä kaikki ovat vielä loppusuoralla mukana.
Puolueen uudet ohjelmat ovat äärettömän mielenkiintoiset ja omassa osastossani olen lupautunut läpikäymään ympäristöohjelman Neljä Vuodenaikaa. Itse pidän ohjelmatyötä puoluekokouksessa tärkeämpänä kuin yhtä henkilövalintaa. Olkoonkin, että valitaan puolueelle puheenjohtajaa. Myös sääntöihin tehtäneen muutoksia.
Kiitos vielä kerran tuesta minua äänestäneille!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home